online számla
Vállalkozóként gyakran estig kell dolgoznia az irodában, és rendszeresen bejár hétvégén is elvégezni a legfontosabb teendőket?
Egy hosszabb utazás előtt alaposan át kell gondolnia mindent, nehogy valamit elfelejtsen elintézni, illetve egy üzleti tárgyalás előtt is össze kell válogatnia, milyen dokumentumokat, szerződéseket vigyen magával?

Mindez nagyon időigényes, kényelmetlen és hosszú időn át rendkívül megterhelő is, mind szellemileg, mind fizikailag…

Mennyivel kényelmesebb volna, ha akár otthonról az esti tévézés közben, akár hétvégén, akár külföldről, akár egy konferencián ülve elérhetne minden szükséges adatot cégével kapcsolatban!

A SzámlaNavigátor web alapú, online rendszer, így a használatához csak internet kapcsolatra van szüksége. A rendszer telepítést, frissítést nem igényel, hardverigénye nincsen. Ön és munkatársai a felhasználónevükkel és jelszavukkal bárhol, bármikor, akár egy okostelefonról vagy tabletről is beléphetnek a rendszerbe, és kötetlenül dolgozhatnak.

A SzámlaNavigátor felhő alapú szolgáltatás, mely azt jelenti, hogy nem az Ön gépén, hanem egy távoli, fokozott biztonságú szerveren tároljuk az adatait, így amiatt sem kell aggódnia, hogy fontos és értékes adatai, dokumentumai a számítógépe meghibásodása következtében elvesznek.

Ma már szinte mindent a neten intézünk: itt bankolunk, itt küldjük leveleinket, e-számláinkat, itt vásárolunk…

A jövő az innovatív vállalkozásoké, azoké, akik felismerik az új lehetőségeket, és mernek változtatni, továbblépni.

A SzámlaNavigátor olyan új kapukat nyit meg Ön előtt, amelyről korábban csak álmodozott, és esetleg úgy vélte, hogy az ilyen jellegű technológiai megoldások csak a multicégek kiváltságai.

Merjen megújulni!
Próbálja ki még ma! 30 napig ingyen.