Netbankon keresztül intézi utalásait? E-számlákat küld papírszámlák helyett? E-mailben küldi el árajánlatait, szerződéseit? Online hírportálokat olvas? Webáruházakból rendel?

Ha manapság már szinte mindent a neten keresztül intézünk, akkor mit szólna egy olyan online rendszerhez, mely a cége működéséhez szükséges valamennyi szoftvert tartalmazza?

A SzámlaNavigátor segítségével kiszervezheti az időigényes, az Ön számára kínos és kellemetlen kintlévőség-kezelési tevékenységeket. 
A SzámlaNavigátor rendszer által küldött e-mailes felszólítások, a szakképzett telefonos operátorok, az adósok személyes felkeresését végző munkatársak elvégzik az eddig Önre vagy kollégáira nehezedő feladatokat, így Ön stresszmentesen, kifejezetten cége jövőjére koncentrálhat.Egyes esetekben azonban semmi nem vezet eredményre, marad a jogi úton történő behajtás. A SzámlaNavigátor előfizetőjeként ki fel sem kell állnia az íróasztala mögül, ha ügyvédre szeretné bízni a további lépéseket.

A lejárt számlákat, az ezekkel kapcsolatos szerződéseket a rendszer felületén néhány kattintással átadhatja a SzámlaNavigátor ügyvédjének, aki kifejezetten a rendszer felhasználóinak követeléseivel foglalkozik, így garantáljuk az eljárások gyors és pontos intézését.

Miután a SzámlaNavigátor ügyvédje a követelésekkel kapcsolatos dokumentumokat átvette a rendszeren keresztül, az eljárásokkal kapcsolatos további kommunikáció szintén a SzámlaNavigátor felületén történik, még e-mail váltásra sem lesz szükség. Ön mindig naprakész információkat kap a rendszerben a folyamatban lévő jogi eljárásokról.

A SzámlaNavigátor ügyvédje a tevékenységét részben sikerdíjas konstrukcióban végzi, így Önnek csak abban az esetben kell fizetnie, ha a követelése megtérült.

 

Jogi eljárások gyorsan, kényelmesen, olcsón!