e-marketing_buttonÖn hogyan és hol reklámozza vállalkozását? Hogyan igyekszik bővíteni ügyfélkörét?
Hogyan értesíti vevőit az új akciókról, termékekről, szolgáltatásokról?
Mennyit költ havonta marketingre?

Gondolja át kicsit a fenti kérdéseket, és ha a válaszai azt mutatják, hogy eddig szinte egyáltalán nem is foglalkozott a cége reklámozásával, vagy ezidáig nem találta meg azt a módszert, amellyel a lehető legkisebb költségráfordítással nagyszámú érdeklődőhöz el tudná juttatni ajánlatait, akkor olvasson tovább, mert a SzámlaNavigátor ellenállhatatlan lehetőséget kínál az Ön számára!

Nincs többé olvasatlanul a szemetesbe dobott szórólap, átlapozott újsághirdetés vagy megfizethetetlen rádió- és tévéreklám…

Ráadásul Ön éppen azt az ügyfélkört célozhatja meg, akiket a cége akciói, termékei a leginkább érintenek, és a legjobban érdekelnek, hiszen vállalkozását a számláin reklámozhatja, méghozzá díjmentesen!

A SzámlaNavigátor rendszerben lehetőség van a kiállított papír és e-számlákon és bizonylatokon (pl. ajánlat, díjbekérő) valamint a rendszer által a vevőknek küldött elektronikus rendszerlevelekben (pl. értesítés közelgő fizetési határidőről) képi és szöveges marketinganyag elhelyezésére, illetve ügyfelei teljes körű kiszolgálása érdekében hírlevélküldő funkció is rendelkezésére áll.

Miért költene ezek után feleslegesen reklámokra, ha mindezt teljesen ingyen is megoldhatja?!

Ingyen reklámozok!