Valljuk be, cégvezetőnek lenni sok lemondással jár, még annak ellenére is, ha az ember szenvedélyesen szereti a munkáját.
A legtöbb vállalkozó cége problémáival, fejlesztési ötleteivel, a megoldandó feladatok gondolatával kel fel reggel, és fekszik le este,

ideje nagy részét a családjától távol az íróasztala mögött vagy tárgyalásokon ülve tölti.

 

J7YRJBKV9D-compressor

 

 

Ha Önnek is ismerős a fenti élethelyzet, biztosan felkelti az érdeklődését egy olyan rendszer, melynek segítségével nincs szükség arra, hogy mindennap késő estig az irodájában dolgozzon, hiszen akár este a televízió előtt vagy akár egy egész napos konferencián ülve is használhatja azt.

ONLINE

A SzámlaNavigátor online rendszer, így telepítést nem igényel. A rendszerbe gyakorlatilag bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről be tud jelentkezni, mindössze internet elérés szükséges hozzá. Legyen az egy asztali számítógép, egy laptop, egy tablet, egy okostelefon, a felhasználónevének és jelszavának begépelését követően azonnal használhatja a rendszert, megkaphatja a döntéshozatalhoz szükséges információkat, és kommunikálhat kollégáival.

 

FELHŐ ALAPÚ

A SzámlaNavigátor ún. felhő alapú rendszer is egyben, mely azt jelenti, hogy az adatainak tárolása nem a saját számítógépén, hanem a SzámlaNavigátor  távoli, központi szerverén történik. Így az adatok többszörösen biztosított védelemmel vannak ellátva, és hosszú ideig tartó tárolásukat is biztosítjuk. A rendszer leveszi a terhet a felhasználók helyi számítógépeiről, szervereiről, és az Ön adatainak biztonságát szolgálja, hiszen mivel Ön a szolgáltató erőforrásait használja, így bármi is történne a számítógépével, ez adatvesztéssel biztosan nem jár majd.